من تو لینکی که دادید میرم گزینه ای برای دانلود نداره!!!حرف من رو میتونید از تو سایت وب سایت تخصصی سخت افزار تو قسمت نمایشگاه کامپیوتکس تایوان که گزارشی از تست و مراحل ساخت مادربرد گیگابایت گیمینگ هست ببینید!!!ضمنا بهترین برند رم چه برندی هست!!!
کاربر شهرسختافزار
من تو لینکی که دادید میرم گزینه ای برای دانلود نداره!!!حرف من رو میتونید از تو سایت وب سایت تخصصی سخت افزار تو قسمت نمایشگاه کامپیوتکس تایوان که گزارشی از تست و مراحل ساخت مادربرد گیگابایت گیمینگ هست ببینید!!!ضمنا بهترین برند رم چه برندی هست!!!
|
|
منظورم منبع گیگابایت باشه . اگر تو سایت رسمی گیگابایت در این زمینه هست لینک بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.memtest.org/download/5.01...+-5.01.iso.zip
*MoJtAbA* (21-08-14), hamed 111 (22-08-14), Morteza.m1371 (21-08-14)
کاربر شهرسختافزار
دوست من سایت تخصصی سخت افزار که دروغ نمیگه ضمنا اونا گزارشگر فرستادن به تایوان و ضمنا از خود مادربرد و رم ژل عکس گرفتند میخواهی یه نگاه به سایت بنداز!!!
- - - Updated - - -
ضمنا نفرمودید بهترین برند رم چیه؟!
شرکت تولید کننده رم با هم رقابت میکنند . باید محصولات با هم مقایسه شوند نه برند با برندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن منبع برای من سایت گیگابایت هست . اگر منظور شما غرفه کامپیوتکس هست خیلی از رم های دیگه روی مادربرد تست میشه . رم geil هم تولیدات زیادی دارد .
دوست عزیز امیدوارم روند گذشته رو در این تاپیکتون دنبال نکنید .
Morteza.m1371 (22-08-14), Rezasam1 (21-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks